Kapper Coevorden

Ben je op zoek naar een goedkope kapper in de regio Coevorden? Bij kapsalon Hoogenweg in Hardenberg ben je echt goedkoper uit. Bij mij word je geknipt vanaf slechts € 18,00 in mijn gezellige kapsalon.

Ga je regelmatig naar de kapper? Dan betaal je bij de meeste kappers in Coevorden en Gramsbergen al snel tussen € 20,- en € 28,- euro per knipbeurt. Vergelijk de prijzen van de kapsalons in de Coevorden en Gramsbergen maar eens goed.

Bespaar gemiddeld € 7,50 per knipbeurt.

Je ziet de prijzen bij de meeste kappers in de buurt zijn flink hoger. Het kan een forse besparing opleveren wanneer je mijn kapsalon bezoekt. Je gaat b.v elke maand één keer naar de kapper voor 20 euro. Je bent dan op jaarbasis dan 240 euro kwijt, kom je naar mijn kapsalon dan betaal je op jaarbasis slechts 150 euro. Een besparing dus van 90 euro op jaarbasis, en kom je met man en 2 kinderen dan bespaar je heel eenvoudig 360 euro per jaar op kappers kosten. Zo ga je nergens in Coevorden, Gramsbergen en Hardenberg goedkoper naar de kapper!
Afspraak maken niet nodig! Maar kan wel bel 06- 46886748

  • Kapper Hardenberg

Over Kapsalon Hoogenweg Hardenberg.

Kapsalon Hoogenweg is een professionele kapsalon aan de Hoogenweg in Hardenberg op slechts 12 minuten rijden vanaf Coevorden. In mijn kapsalon staat kwaliteit en prijs voorop samen met de beste service, vakkennis en volledig persoonlijke aandacht maak ik samen met jou de beste haarkeuze.

Kapsalon Hoogenweg is bovendien de kapsalon in Hardenberg waar je vijf dagen in de week terecht kunt, en waar je tevens 4 avonden in de week tot 20.00 uur terecht kunt.Voor een sfeervol en ontspannen bezoek ook na zes uur zit je bij ons goed. Als kapsalon vinden wij kwaliteit belangrijk.

Bij mij ben je daarom in goede handen. Bij Kapsalon Hoogenweg kun je terecht voor al je kappersbehandelingen, zoals knippen, wassen, föhnen, uitgroei kleuren, highlights, blonderen, enz,enz.

Bekijk nu het aanbod en de prijslijst en maak direct een afspraak. Wij zijn er van overtuigd dat wij de goedkoopste kapper in de regio Coevorden, Gramsbergen en Hardenberg zijn.

Back to Top